4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim ucretleri Bartin

 Web tasarım fiyatları il'den il'e hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu makalemde sizlere Batman web tasarım fiyatlarından örnekler sunacağım.

Türkiye'nin birçok şehrinde bir web hizmet firmasına ulaşmak mümkün olmasına rağmen firmalar arama motorları aracılığı ile Batman ve Batman dışındaki şehirlerden en fazla web dizayn fiyatları Batman kelimesini aratıyorlar. Kişilerin tercihlerini Batman firmalarından yana kullanmalarının en büyük sebebi Batman tasarım firmalarının daha fazla referansa sahip olmasıdır.

Her şirket hizmet almak istediği tasarım firmasının daha önce büyük işletmelere hizmet vermiş olmasını ister. Bir firma ne kadar kaliteli referansa sahip ise bu işinde o kadar kaliteli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım ücretleri Batman

Batman web tasarım fiyatları web tasarım firmalarının oldukça revaçta olan bir meslek olmasından dolayı birçok şehir'e göre daha uygundur.

Batman web tasarım ücretleri nedir?

Batman web tasarım fiyatları istenilen kriterlere göre değişmekle birlikte ortalama ücretler şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki fiyatlar sıfırdan yapılacak özel web dizaynlar için geçerlidir. Ajansımızın ücret politikası olup, ortalama değerleri içerir.

özel web tasarım çalışmaları yukarıdaki gibi ücretlendirilirken, hazır web tasarım çalışmaları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayıp 1.000 tl'ye kadar farklılık gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Batman , web site tasarımı Batman , Batman web hizmetleri, Batman web paketleri, Batman web hizmetleri

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder