4 Temmuz 2017 Salı

web tasarim fiyati Bitlis

 Web tasarım fiyatı bölgeden bölgeye hatta ilçeden ilçeye değişmektedir. Bu paylaşımımda sizlere Bitlis web tasarım ücretlerinden örnekler verecağim.

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bir web hizmet şirketine ulaşmak mümkün olmasına rağmen şirketler arama motorları aracılığı ile Bitlis ve Bitlis dışındaki şehirlerden en çok web dizayn fiyatları Bitlis kelimesini sorgulatıyorlar. Kuruluşların tercihlerini Bitlis firmalarından yana kullanmalarının en büyük sebebi Bitlis tasarım firmalarının daha çok referansa sahip olmasıdır.

Her kuruluş hizmet almak istediği tasarım firmasının daha önce büyük kuruluşlara hizmet sunmuş olmasını ister. Bir firma ne kadar fazla referansa sahip ise işinde o kadar tecrübeli olduğu anlamını taşır.

Web tasarım fiyatları Bitlis

Bitlis web tasarım ücretleri web tasarım şirketlerinin oldukça fazla olan bir iş olmasından ötürü birçok şehir'e göre daha uygundur.

Bitlis web tasarım ücretleri ne kadar?

Bitlis web tasarım ücretleri firmaya göre farklılık göstermekle beraber ortalama fiyatlar şöyledir;

Kurumsal site tasarımları: 750-1.000 tl arası

Makale sitesi tasarımları: 750-1.000 tl arası

Haber sitesi tasarımları: 1.000-1.200 tl arası

E-ticaret siteleri: 1.000-1.500 tl arası

yukarıdaki ücretler yeni yapılacak özel web dizaynlar için verilmiştir. Ajansımızın ücret politikası olup, aşağı yukarı değerleri içerir.

özel web tasarımları yukarıdaki gibi fiyatlandırılırken, hazır web tasarım çalışmaları (wordpress tema, opencart tema vb. gibi) 50 tl'den başlayarak 1.000 tl'ye kadar değişiklik gösterir. Hazır web tasarım temaları için dijitalsat.com dijital ürünler sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

En güncel fiyatlarımızı sitemizden inceleyebilirsiniz. Fiyat bilgileri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Doğru web tasarım;

0212 664 55 32

0212 558 95 44

0531 500 95 44

destek@dogruwebtasarim.com

 

Etiketler: web sitesi tasarım Bitlis, web site tasarımı Bitlis, Bitlis web hizmetleri, Bitlis web paketleri, Bitlis web hizmetleri

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder